Management de proiect și strategic


Scientific investigation is rapidly putting at our disposal vast amounts of knowledge concerning materials and forces, which it is the business of the engineer to utilize for the benefit of the community.” – Henry Gantt, 1910

Am ales sa ne sustinem clientii si partenerii prin crearea unui Project Management Office matur si bine conturat, format din oameni pasionati, cu peste 10 ani experienta continua si puternic motivati de ideea de a adapta concepte internationale la nevoi locale.

Nevoile dumneavoastra vor fi acoperite de experienta si pregatirea consultantilor nostri, fie ca se refera la proiecte IT (dezvoltare si implementare solutii si servicii IT, definirea de politici si proceduri, actualizarea infrastructurii IT), proiecte de constructii, proiecte educationale si proiecte cu finantare externa.

Prioritatile echipei noastre se concentreaza asupra clientului si asupra indeplinirii obiectivelor fiecarui proiect, pentru acest lucru folosind multiple tehnici de management de proiect, managementul riscului, planificare, analiza de business si monitorizarea constanta a executiei. Metodologia principala pe care o folosim urmareste in mare parte principiile formulate de PMI (Project Management Institute – USA), dar adaptata la realitatile si specificul fiecarui proiect in parte.

Echipa noastra de experti a avut in grija o gama larga de proiecte care au necesitat aplicarea de tehnici de comunicare, planificare, negociere, managementul conflictelor si adaptare la orice situatie. Aceasta abordare flexibila ne-a permis sa beneficiem de aprecierea clientilor nostri si de experienta placuta a multor proiecte finalizate cu succes si care au adus un real aport in dezvoltarea anumitor servicii sau institutii.

Expertii nostri au urmatoarele certificari:

  • Project Management Professional (PMP);
  • Risk Management Professional (PMI-RMP);
  • Agile Certified Practioner (PMI-ACP);
  • Certified Business Analysis Professional (CBAP);
  • ITIL Service Manager;
  • ISO 9001 Auditor intern.

Securitate informațională

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Management de proiect și strategic

Pellentesque luctus erat et dolor varius, eget alique sagittis. Mauris consectetur nulla sed aliquam ipsum.

Consultanță IT&C

Pellentesque sagittis auctor nunc eu interdum. Cras sed do consectetur facilisis eiusmod consectetur.